#totebag medias

Posts tagged on #totebag

Top Posts Recent Posts
Loading...

Top Posts

• The Voyager •

Perfect for that trip you’ve been planning ✈️ Click on the product link to see what’s inside!.

• The Voyager • Perfect for that trip you’ve been planning ✈️ Click on the product link to see what’s inside! ...

We're extremely excited about this one folks! Proudly introducing our Books for Everyone organic cotton tote bag, designed in-house by our fabulous Head of Design Jeff Clark. The bag was adapted from our festive imagery—itself inspired by the ornate foiled patterns on the covers of beautiful old books—and emblazoned with our own mantra 'BOOKS FOR EVERYONE' (which we think you'll agree, are words to live by!). Stock is super limited, so don't miss out! 
#booksforeveryone #totebag #foylesforbooks.

We're extremely excited about this one folks! Proudly introducing our Books for Everyone organic cotton tote bag, designed in-house by our fabulous Head of Design Jeff Clark. The bag was adapted from our festive imagery—itself inspired by the ornate foiled patterns on the covers of beautiful old books—and emblazoned with our own mantra 'BOOKS FOR EVERYONE' (which we think you'll agree, are words to live by!). Stock is super limited, so don't miss out! #booksforeveryone #totebag #foylesforbooks ...

INITIAL MINI BECKA OLIVE  Rp.70.000

Karena banyaknya permintaan di produksi kembali produk bekca bag  dgn ukuran yg diperkecil, maka kami kembali hadirkan mini becka bag, dgn kualitas yg lebih baik, harga yg lebih murah, dan ukuran yg lebih kecil sehingga nyaman digunakan sebagai tas harian.

Harga : 70.000 (include custom free 3 initial) 
Ukuran : 26 x 20 x 12 cm
Strap: Adjustable Strap 120cm
Material : Premium syntethic leather
Zipper

NOTE: UNTUK PRODUCT MINI BECKA BAG DIKENAKAN BIAYA PACKING BOX Rp 5.000, UNTUK MNGHINDARI KERUSAKAN DALAM PENGIRIMAN.

#totebag #initialtotebg #slingbagjakarta #jualslingbagmurah #dufflebag #leatherbag #waistbag #slingbag #premiumbag #slingbagmurah #slingbag #jualslingbag #initialbag #tasbekasi #initial.

INITIAL MINI BECKA OLIVE Rp.70.000 Karena banyaknya permintaan di produksi kembali produk bekca bag dgn ukuran yg diperkecil, maka kami kembali hadirkan mini becka bag, dgn kualitas yg lebih baik, harga yg lebih murah, dan ukuran yg lebih kecil sehingga nyaman digunakan sebagai tas harian. Harga : 70.000 (include custom free 3 initial) Ukuran : 26 x 20 x 12 cm Strap: Adjustable Strap 120cm Material : Premium syntethic leather Zipper NOTE: UNTUK PRODUCT MINI BECKA BAG DIKENAKAN BIAYA PACKING BOX Rp 5.000, UNTUK MNGHINDARI KERUSAKAN DALAM PENGIRIMAN. #totebag #initialtotebg #slingbagjakarta #jualslingbagmurah #dufflebag #leatherbag #waistbag #slingbag #premiumbag #slingbagmurah #slingbag #jualslingbag #initialbag #tasbekasi #initial ...

✨In November, we showed you a sneak peak. Now it is available 😺!!!⁠
⁠.

✨In November, we showed you a sneak peak. Now it is available 😺!!!⁠ ⁠ ...

Avocado and indigo new favorite combo! Each piece dyed individually  then sewn together. Tote vision by @sunshine_earth 💕.

Avocado and indigo new favorite combo! Each piece dyed individually then sewn together. Tote vision by @sunshine_earth 💕 ...

⭐️ ** NEW PRODUCT ALERT**⭐️ 🌜🌞*NIGHT & DAY TOTES*🌞🌛
.
.
So excited to announce my new tote bags are available to purchase from the shop on my website. They are printed in heavyweight premium cotton, lined, with a zip pocket and at 47cm x 40cm are the perfect size for shopping, an overnight bag or a small dog.. 🐶 LINK IN BIO
.
.
#emilysutton #totebag #illustratorsoninstagram #animals #animalbag #animalprint #christmasgiftsideas.

⭐️ ** NEW PRODUCT ALERT**⭐️ 🌜🌞*NIGHT & DAY TOTES*🌞🌛 . . So excited to announce my new tote bags are available to purchase from the shop on my website. They are printed in heavyweight premium cotton, lined, with a zip pocket and at 47cm x 40cm are the perfect size for shopping, an overnight bag or a small dog.. 🐶 LINK IN BIO . . #emilysutton #totebag #illustratorsoninstagram #animals #animalbag #animalprint #christmasgiftsideas ...

Con @holafabric unimos fuerzas y saberes para armar estas piezas colaborativas 💖 Tote bag y estuche, tejidos con conciencia, perfecto para regalar estas navidades 🎄 Son limitados y estaré llevando algunos este sábado y Domingo a @juntasferiaok .
.
Joined forces with @holafabric to create some collaborative pieces consciously crafted ❤️.

Con @holafabric unimos fuerzas y saberes para armar estas piezas colaborativas 💖 Tote bag y estuche, tejidos con conciencia, perfecto para regalar estas navidades 🎄 Son limitados y estaré llevando algunos este sábado y Domingo a @juntasferiaok . . Joined forces with @holafabric to create some collaborative pieces consciously crafted ❤️ ...

Bazı klasiklerin yeri değişmez🖤

Bazı klasiklerin yeri değişmez🖤 "Beklemek... Bunun kısası olmayacağını herkes bilir." Halit Ziya Uşaklıgil ...

Postblue crossbody bag sale 50% 
225 THB สินค้าใกล้จะหมดแล้ว 
#noamol #noamolstyle
ติดต่อสั่งซื้อสินค้า 
DM มาได้เลยจ้า
Line : @noamol มี @ ด้วยน้า.

Postblue crossbody bag sale 50% 225 THB สินค้าใกล้จะหมดแล้ว #noamol #noamolstyle ติดต่อสั่งซื้อสินค้า DM มาได้เลยจ้า Line : @noamol มี @ ด้วยน้า ...

Loading...

Most Recent

Kode: Totebag Lip Eye White
Harga: 50,000
Bahan: kanvas (SUPER TEBAL)
Ukuran: 40cm x 35cm
SLETING: YES
FURING: NO .
*tidak mudah robek
*jahitan kuat & rapi
*masuk laptop
#formatorder @totebag.bdg_
NAMA LENGKAP :
ALAMAT LENGKAP : (jalan, nomor/blok rumah, RT/RW, Kecamatan, Kelurahan, Kode pos)
NO. HP : (yg aktif yaa)
ORDERAN : (screenshoot pict totebag yg mau km order) ----------------------------------------------------------------------------
#kontak
FAST RESPON KE ⬇⬇⬇
DM IG @totebag.bdg_
Or
WA 0858 7774 1229
---------------------------------------------------------------------------
.
.
#harbolnas1212 #totebagbandung #totebagbdg #totebagmurahbdg #totebagmurmer #totebagindonesia #jualtotebag #jualtotebagmurah #jualtotebagbandung #jualtotebagbdg #jualtotebagjakarta #bandungtotebag #jakartatotebag #openresellertotebag #totebag #totebags #totebagsmurah #totebagmurahbanget #totebaglucu #totebagunik #totebagcanvas #totebagcanvaspremium #totebagkanvas #totebagbandung #totebagbdg #totebagsmurah.

Kode: Totebag Lip Eye White Harga: 50,000 Bahan: kanvas (SUPER TEBAL) Ukuran: 40cm x 35cm SLETING: YES FURING: NO . *tidak mudah robek *jahitan kuat & rapi *masuk laptop #formatorder @totebag.bdg_ NAMA LENGKAP : ALAMAT LENGKAP : (jalan, nomor/blok rumah, RT/RW, Kecamatan, Kelurahan, Kode pos) NO. HP : (yg aktif yaa) ORDERAN : (screenshoot pict totebag yg mau km order) ---------------------------------------------------------------------------- #kontak FAST RESPON KE ⬇⬇⬇ DM IG @totebag.bdg_ Or WA 0858 7774 1229 --------------------------------------------------------------------------- . . #harbolnas1212 #totebagbandung #totebagbdg #totebagmurahbdg #totebagmurmer #totebagindonesia #jualtotebag #jualtotebagmurah #jualtotebagbandung #jualtotebagbdg #jualtotebagjakarta #bandungtotebag #jakartatotebag #openresellertotebag #totebag #totebags #totebagsmurah #totebagmurahbanget #totebaglucu #totebagunik #totebagcanvas #totebagcanvaspremium #totebagkanvas #totebagbandung #totebagbdg #totebagsmurah ...

Final look, silver tote 🕶 ❄️.
.
.
.
.
My new #memade go to bag which will be perfect for everyday errands and stuff! My early xmas gift to myself lol 🎁🎄
.
.
Features:
❄️ Silver Leatherette
⛄️Fully lined with flat base
☂️Hand sewn poppers
💜Webbing handles
.
.
.
#silverbag #metallicbags #totebag #leatherbags #bagshop #bagslover #shoulderbag #shopperbag #bucketbag #bagstyle #baghandmade #handmadebag #uniquebag #mybag #trendybags.

Final look, silver tote 🕶 ❄️. . . . . My new #memade go to bag which will be perfect for everyday errands and stuff! My early xmas gift to myself lol 🎁🎄 . . Features: ❄️ Silver Leatherette ⛄️Fully lined with flat base ☂️Hand sewn poppers 💜Webbing handles . . . #silverbag #metallicbags #totebag #leatherbags #bagshop #bagslover #shoulderbag #shopperbag #bucketbag #bagstyle #baghandmade #handmadebag #uniquebag #mybag #trendybags ...

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
| گوشواره |
| برای اطلاعات بیشتر از طریق Direct و WhatsApp |

#sanajewellry#fashionjewelry#localbrand#accessories#bracelet#necklace#earring#chain#choker#eyestrap#totebag#gift#colorful#cool#handmadewithlove#handcraftedjewelry#fall#madeiniran
.
.

#بندعینک#دستبند#زیورآلات_دستساز#زیورآلات_نقره_دستساز#ساک_حصیری#گردنبند#گوشواره#گلوبند#هنر_خلاقیت#اکسسوری_زنانه#طراح#پاییز🍁.

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• | گوشواره | | برای اطلاعات بیشتر از طریق Direct و WhatsApp | #sanajewellry #fashionjewelry #localbrand #accessories #bracelet #necklace #earring #chain #choker #eyestrap #totebag #gift #colorful #cool #handmadewithlove #handcraftedjewelry #fall #madeiniran . . #بندعینک#دستبند#زیورآلات_دستساز#زیورآلات_نقره_دستساز#ساک_حصیری#گردنبند#گوشواره#گلوبند#هنر_خلاقیت#اکسسوری_زنانه#طراح#پاییز🍁 ...

‼️Nak beli stokin trending tpi x tahu mna nak beli ⁉️
🔥  Haa, ni admin bwak msuk BANANA Socks yg tgh hot & trending 🔥Admin kasi Rm15/pair dan free postage untuk 5 yang terawal sahaja‼️ Haa, dgr tu. Cepat grab korang punya klau tak, menyesal nnti sebab admin dah kasi harga promosi hjung tahun + free postage utk 5 yg terawal. Cepat tekan link kat bio🔥🔥🔥📣📣📣
:
:
:
#hipster #trendedition #malaysia #clothing #socks #totebag #totebagmurah #cap #mask #hipstermalaysia #trendmalaysia #onlineshop #onlineshopping #kedaionline #bajumurah #bajulawa #bajutrend2019 #bajuhipster #stokinhipster #maskhipster #murahgiler #trending #viral.

‼️Nak beli stokin trending tpi x tahu mna nak beli ⁉️ 🔥 Haa, ni admin bwak msuk BANANA Socks yg tgh hot & trending 🔥Admin kasi Rm15/pair dan free postage untuk 5 yang terawal sahaja‼️ Haa, dgr tu. Cepat grab korang punya klau tak, menyesal nnti sebab admin dah kasi harga promosi hjung tahun + free postage utk 5 yg terawal. Cepat tekan link kat bio🔥🔥🔥📣📣📣 : : : #hipster #trendedition #malaysia #clothing #socks #totebag #totebagmurah #cap #mask #hipstermalaysia #trendmalaysia #onlineshop #onlineshopping #kedaionline #bajumurah #bajulawa #bajutrend2019 #bajuhipster #stokinhipster #maskhipster #murahgiler #trending #viral ...

‼️Nak beli stokin trending tpi x tahu mna nak beli ⁉️
🔥  Haa, ni admin bwak msuk BANANA Socks yg tgh hot & trending 🔥Admin kasi Rm15/pair dan free postage untuk 5 yang terawal sahaja‼️ Haa, dgr tu. Cepat grab korang punya klau tak, menyesal nnti sebab admin dah kasi harga promosi hjung tahun + free postage utk 5 yg terawal. Cepat tekan link kat bio🔥🔥🔥📣📣📣
:
:
:
#hipster #trendedition #malaysia #clothing #socks #totebag #totebagmurah #cap #mask #hipstermalaysia #trendmalaysia #onlineshop #onlineshopping #kedaionline #bajumurah #bajulawa #bajutrend2019 #bajuhipster #stokinhipster #maskhipster #murahgiler #trending #viral.

‼️Nak beli stokin trending tpi x tahu mna nak beli ⁉️ 🔥 Haa, ni admin bwak msuk BANANA Socks yg tgh hot & trending 🔥Admin kasi Rm15/pair dan free postage untuk 5 yang terawal sahaja‼️ Haa, dgr tu. Cepat grab korang punya klau tak, menyesal nnti sebab admin dah kasi harga promosi hjung tahun + free postage utk 5 yg terawal. Cepat tekan link kat bio🔥🔥🔥📣📣📣 : : : #hipster #trendedition #malaysia #clothing #socks #totebag #totebagmurah #cap #mask #hipstermalaysia #trendmalaysia #onlineshop #onlineshopping #kedaionline #bajumurah #bajulawa #bajutrend2019 #bajuhipster #stokinhipster #maskhipster #murahgiler #trending #viral ...

CHARLES AND KEITH TEXTURED Tote Bag BEST SELLERRR!!
-
Harga : Rp 225.000
-
Bahan : Kulit Sintetis
Ukuran : 32x12x28
Warna : Coklat
-
Fungsi : - Tas Tote Yang Bisa Digunakan Kekantor Atau Kuliah Karna Bisa Membawa Cukup Banyak Barang (Map,Dokumen A4, Binder 20 Ring)
-
Kelengkapan:
- Tag CK
- Label CK
-
#poloshirt #poloshirtbranded #pakaianpria #onlineshop #onlineshopbelitung #explorebelitung #bangkabelitung #barangbagus #belitong #belitong_hitz #bajubrandedoriginal #kaospolos #kaospolopolos #sendalcewek #zara  #kaoskrah #kaosarnoldpalmermurah #kaoskaki #kaoskakimurah #totebag #totebagmurah #kaospria #kaoswanita #kaosmurah #belanjaonline #belanja #celanamurah #celana #diskon #belitongcantik.

CHARLES AND KEITH TEXTURED Tote Bag BEST SELLERRR!! - Harga : Rp 225.000 - Bahan : Kulit Sintetis Ukuran : 32x12x28 Warna : Coklat - Fungsi : - Tas Tote Yang Bisa Digunakan Kekantor Atau Kuliah Karna Bisa Membawa Cukup Banyak Barang (Map,Dokumen A4, Binder 20 Ring) - Kelengkapan: - Tag CK - Label CK - #poloshirt #poloshirtbranded #pakaianpria #onlineshop #onlineshopbelitung #explorebelitung #bangkabelitung #barangbagus #belitong #belitong_hitz #bajubrandedoriginal #kaospolos #kaospolopolos #sendalcewek #zara #kaoskrah #kaosarnoldpalmermurah #kaoskaki #kaoskakimurah #totebag #totebagmurah #kaospria #kaoswanita #kaosmurah #belanjaonline #belanja #celanamurah #celana #diskon #belitongcantik ...